Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de d'octubre del 2016 | 14:58
La fotografia

Forcadell: "Vaig fer el que pertocava, i ho tornaria a fer sense cap mena de dubte"

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha comparegut  per valorar la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de demanar a la Fiscalia que actuï penalment contra ella per haver permès la votació de les conclussions de la comussió d'estudi del procés constituent.

Forcadell ha assegurat que  "Vaig fer el que pertocava, i ho tornaria a fer sense cap mena de dubte",  i ha afegit que "l'Estat no aconseguirà "aturar" la voluntat del Parlament per tirar endavant en el procés sobiranista". Per Forcadell l'estat té "pànic" a la llibertat d'expressió".

La presidenta ha comparegut acompanyada pels membres de la mesa de Junts pel Sí: Lluís Corominas, Ramona Barrufet i Anna Simó. Per Forcadell  "està en joc la democràcia" i ha afirmat que "Vam complir amb una cosa extraordinàriament normal, que és deixar que es parli, que es debati i que es voti"

Per la seva banda, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha destacat la coincidència de l'actuació del Tribunal Constitucional i el Tribunal Suprem el mateix dia que el Parlament torna "a discutir, negociar i votar, com fan tots els parlaments, com resoldre el procés democràtic que viu Catalunya", un fet que posaria en qüestió la manca d'una veritable separació de poders. Els tribunals, segons Munté, han pujat "un graó en la persecució contra els demòcrates".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat