Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de d'octubre del 2016 | 14:33
La fotografia · Internacional

Nicola Sturgeon anuncia un projecte de llei per convocar un nou referèndum d'independència a Escòcia

La primera ministra escocesa,Nicola Sturgeon, anuncia que ja té enllestit un nou projecte de llei per convocar un segon referèndum d'independència a Escòcia. La líder de l'SNP, el partit independentista escocès, ha assegurat que està "decidida a què Escòcia tingui la possibilitat de reconsiderar la independència i fer-ho abans que el Regne Unit surti de la UE".

El projecte de llei  es  publicarà i se sotmetrà a votació al Parlaement escocès  la setmana vinent. Sturgeon ho ha anunciat durant la conferència anual que  l'SNP celebra  a Glasgow. Per altra banda, Sturgeon ha alertat a la primera ministra britànica, Theresa May que "si pensa, per un segon, que no faré el que calgui per defensar els interessos d'Escòcia, pensi-ho bé una altra vegada"."i ha aegit que "la responsabilitat del lideratge és actuar en el millor interès no només del partit, sinó del país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat