Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 16 de d'abril del 2015 | 18:43
La fotografia

L'ACPV fa una crida a l'esperança en un nou país pel proper 25 d'abril

L'entitat ha presentat Crida Cívica, un manifest promogut per representants de diversos sectors de la societat civil valenciana a favor d'un canvi que propiciï una nova etapa pel País Valencià.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha volgut donar la paraula a la societat civil catalana amb motiu de la celebració del 25 d'abril d'enguany, Diada del País Valencià en que es commemora la derrota de la batalla d'Almansa.

Per això, l'ACPV ha creat Crida Cívica pel 25 d'Abril, un manifest que compta amb la signatura de valencians de diversa procedència ideològica d'entre els que s'hi troben Josep Vicent Boira, Laia Climent, Antoni Furió, Martí Domínguez, Ramon Lapiedra, Vicent Pitarch, Vicent Soler i Feliu Ventura, entre d'altres.

La iniciativa de l'ACPV, titulada L'esperança del canvi, per un nou país, busca la recuperació de l'autoestima dels valencians tot "superant les humiliacions infringides per tant de temps de cinisme, incompetència, corrupció i negligència d'aquells que han dirigit les nostres institucions", així com posar la mirada en un nou futur pel territori amb esperança i il·lusió.

El manifest posa en relleu la reivindicació de la genuïnitat del País Valencià i l'objectiu de fer visibles els valencianes i valencianes. Podeu consultar el manifest en aquest enllaç.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat