Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de d'abril del 2015 | 17:49
La fotografia

'Ara és l'hora' infla el procés d'orgull al Palau Sant Jordi

La campanya unitària Ara és l'hora omple el Palau Sant Jordi i empeny les candidatures sobiranistes pels comicis del 24 de maig i el 27 de setembre.

La campanya unitària Ara és l'hora ha omplert el Palau Sant Jordi aquest passat 24 d'abril en un gran acte carregat de raons i d'energia per encarar la recta final cap a la independència. Tornen les urnes, tornem al carrer, ha estat un punt d'inflexió per encarar dos comicis vitals.

Més de 800 alcaldables i representants del món municipal han desplegat una immensa lona amb el lema 24M Fem la independència des dels ajuntaments mentre les grades han fet un immens mosaic de la senyera, en la que ha estat la gran imatge de la nit.

Al discurs final, Muriel Casals ha destacat la importància dels municipis i les eleccions del 24 de maig, ja que els ajuntaments són els primers a resoldre els problemes que afecten els ciutadans: "fer front a aquest repte exigeix disposar dels recursos justos i eliminar les traves que actualment posa l'estat espanyol, creiem que la nova República Catalana serà el millor instrument per resoldre aquestes qüestions d'ordre social". 

Forcadell, per la seva banda, ha dit que "el 27S tenim el repte més gran i excepcional que hem tingut mai com a país", i ha afirmat que "el 24 de maig demostrarem que els catalans quan votem, votem majoritàriament independència".  "Sabem que construir la república catalana és el projecte més il·lusionant,  innovador i més trencador i l'únic que té el futur garantit, perquè no hem de demanar permís a ningú per fer-lo possible", ha explicat, per afegir que "cap govern ni cap estat podrà  aturar la democràcia, cap govern ni cap estat podrà impedir que els 27S capgirem la història!"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat