Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de d'abril del 2015 | 20:24
La fotografia

L'ANC vol omplir la Meridiana l'11S i posar la primera pedra de la República Catalana

L'entitat ha presentat deu eixos per vertebrar la Catalunya independent que dotaran de contingut la Diada i els actes de l'estiu.

Omplir l'Avinguda Meridiana i dotar de contingut la República Catalana. Aquest és el doble repte de la mobilització que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà el proper Onze de Setembre, tal com s'ha anunciat aquest diumenge durant l'Assemblea General Ordinària celebrada per a Lleida.

L'objectiu d'aquest nou repte és convertir les eleccions del 27S en un plebiscit amb una victòria clara per la independència, "el pas definitiu", tal com ha explicat el coordinador de la comissió de mobilització social, Josep Sabaté.

"L'Av. Meridiana es convertirà en el carrer major de la República Catalana"; "dibuixarem 135 trams i els omplirem de contingut", ha afegit. "Obrirem la Meridiana, la Via del Sí" per transportar els eixos de la República Catalana, ha explicat, per concloure: "Farem plebiscitàries i definitives les eleccions del 27S".

Els 10 eixos de la nova República catalana que l'Assemblea i milers de catalans i catalanes traslladaran l'Onze de Setembre des de l'Avinguda Meridiana fins el Parlament de Catalunya seran: regeneració democràtica, oberta al món, benestar i justícia social, innovació, sostenibilitat, equilibri territorial, solidaritat, igualtat, educació i cultura i diversitat.

L'acció de la Diada vindrà precedida d'un estiu ple de mobilitzacions arreu del país per consolidar i fer arribar a tothom el missatge que la independència és l'única oportunitat per construir un país nou i millor. Aquestes accions s'articularan a partir de fomentar l'anàlisi i el debat al voltant dels 10 eixos presentats com a base de la República catalana que construirem a partir del 27 de setembre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat