Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de gener del 2014 | 16:00
La fotografia · País Valencià

Centenars de ciutadans protesten pel tancament de RTVV i la fi de TV3 i Catalunya Ràdio

La manifestació, organitzada per l'ACPV i el comitè d'empresa de RTVV, ha omplert la plaça de Manises, davant del Palau de la Generalitat, i ha comptat amb el suport de la Unió de Periodistes.

Davant del genocidi cultural al País Valencià i de la vulneració de multitud de drets (lingüístics, d'accés a la informació, de llibertat d'expressió...) aquesta setmana l'ACPV, Unió de Periodistes i el comitè d'empresa de RTVV han protestat davant del Palau de la Generalitat.

La una manifestació ha concentrat centenars de treballadors dels mitjans esmentats, així com membres de l'ACPV, davant la plaça de Manises per exigir al Govern valencià la recuperació dels mitjans públics en llengua pròpia que ha tancat.

Aquesta manifestació ha de ser el primer d'un seguit d'actes de protesta que han de culminar el proper 26 d'abril, diada del País Valencià, en una gran mobilització protagonitzada per tots els sectors socials del País Valencià.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat