Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de d'abril del 2016 | 12:43
La fotografia · País Valencià

Milers de persones celebren el canvi al País Valencià

La Festa de la Cultura convocada per l'Acció Cultural del País Valencià ha omplert la Plaça de Bous de València després de setze anys de prohibicions reiterades del Partit Popular.

Així, milers de persones han pogut gaudir  d'una desfilada de cantants i grups de tot arreu per a reivindicar i celebrar el canvi esdevingut al País Valencià després de les eleccions del maig de 2015.

L''Homenatge a València' ha comptat amb moments per a la memòria de Guillem Agulló i Miquel Grau, així com per a la diputada al Parlament i expresidenta d'Òmnium Cultural Muriel Casals, recentment desapareguda. Ha estat, en paraules dels organitzadors, la recuperació d'un espai públic per reconèixer aquells que han mantingut encesa la flama de la llengua i la cultura durant 20 anys.

Durant l'acte s'ha presentat la nova directiva d'Acció Cultural del País Valencià  i  el seu president, Joan Francesc Mira, ha fet un discurs contundent reclamant la necessitat de fer país. Després l'antic president i fundador Eliseu Climent ha parlat : 'No és que els catalans i els valencians siguem iguals, és que som els mateixos!' ha cridat  Climent en una plaça que ovacionava amb gust les proclames.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat