Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de gener del 2016 | 12:55
La fotografia · Política catalana

Duran es retira de la primera línia política

Amb la retirada de Josep Antoni Duran i Lleida de la direcció d'Unió Democràtica podem dir sense por d'equivocar-nos que es tanca una nova porta de la historia de les relacions entre Catalunya i Espanya.

Un estil  marcat per la subordinació,  el món dels  lobby econòmics i  financers  i desgraciadament també de supeditació a la metròpoli. Duran ha estat i és un catalanista que s'ha quedat en els plantejament s  i en l'estratègia de Vicens Vives però que no ha sabut o no ha volgut anar més enllà.

Ha patit així el mal que solia explicar el mestre Josep Benet  "Tot polític caldria que  passés per Madrid  almenys durant quatre anys per tal de conèixer "la fera" però no més de vuit ja que després d'aquests temps  sovint són " irrecuperables".

Duran però ha estat, també, un dels grans professionals de la política catalana i ens deixa la seva empremta  i el seu nervi . Com a exemple només cal  llegir una de les seves declaracions d'ahir  a la Vanguardia en la que es vanta  de "Les coses haurien anat millor si Pujol hagués optat per mi".

Duran se'n va de la política catalana sense haver-se  assabentat  del gran canvi i la gran catarsi que s'ha produït i que continuem vivint a Catalunya i en el si de la seva societat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat