Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de gener del 2016 | 12:09
La fotografia · Societat civil

L'Assemblea convoca concentracions per exigir un acord a tots els diputats independentistes

L'ANC convoca una concentració per aquesta tarda ,dijous 7 de gener, a les 19.30 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona i a la plaça del vi de Girona (al llarg del dia es poden anar confirmant actes a altres poblacions), per exigir a tots els diputats independentistes un acord per complir el mandat sorgit de les urnes el 27 de setembre.

L'Assemblea Nacional Catalana va néixer per complir l'objectu d'assolir la independència polítca del nostre país i no ens aturarem fins a aconseguir-ho. 

Tal com es va resumir en el comunicat fet públic ahir, 5 de gener, des de l'Assembleaexigim a totes les forces polítques independentstes un esforç per assolir un acordque permet investir un presidenta, formar govern i iniciar el procés consttuent per construir la República Catalana.Des de l'ANC creiem que vivim un moment transcendental i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb enerositat i sentit de país.

QUÈ: Actes per exigir un acord als diputats independentstes

ON: Plaça Sant Jaume (Barcelona), Plaça del vi (Girona)

QUAN: Dijous 7 de gener a les 19.30

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat