Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de desembre del 2008 | 16:08
La fotografia · Societat civil

Rosa Díez a l'Ateneu Barcelonès: l'entitat reconeix que sabia que l'acte l'organitzava UPyD

Barcelona · La conferència de la dirigent espanyolista Rosa Díez al saló d'actes de l'Ateneu Barcelonès ha encès una viva polèmica dins de l'entitat. L'Ateneu, davant de les crítiques, va fer pública ahir una nota en què admetia que sabia que l'organització de l'acte estava a càrrec de la formació espanyolista, però que desconeixia que hi assistiria Rosa Díez. Fins aleshores, havia assegurat que desconeixia del tot el contingut de l'acte.

 

En opinió de molts socis, és molt greu que en un moment en què el Govern de Catalunya i les forces polítiques estan pendents de la sentència del Constitucional sobre l'Estatut, les portes de l'Ateneu, institució vinculada al catalanisme, s'obrin per escoltar com Díez defensa que es retallin les competències de la Generalitat. 

 

Un grup de socis, encapçalat pel jove ateneista Francesc Castany, ha engegat una campanya de denúncia de l'acte de la diputada anticatalana. Un grup d'ateneistes està recollint signatures, que seran lliurades a la Junta de l'entitat la setmana entrant. Demanaran la destitució del gerent de l'Ateneu per un acte que, segons ells, denigra l'entitat.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat