Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de d'agost del 2016 | 15:09
La fotografia · Societat civil

L'ANC i l'Òmnium fan una crida a inscriure's a la Diada

A poc més d'un mes de la celebració de la Diada de l'11 de Setembre, l'Assemblea Nacional Catalana anima als catalans i catalanes a sumar-se a la mobilització.

Enguany, l'ANC i Òmnium Cultural han organitzat una Diada descentralitzada que comptarà amb diversos punts de concentració al llarg del territori català. Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Berga, es convertiran en els cinc punts que uniran Catalunya sota un mateix clam: a punt. Preparats per aconseguir un país més just, més ric, més articulat i més lliure.

Per fer arribar el missatge a tot el país, l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium han comptat amb la participació de l'escriptor Màrius Serra, que a través d'un joc de paraules, convida a tothom a inscriure's a una Diada que demostrarà que som un país unit i en moviment! Inscriu-t'hi a https://apunt.assemblea.cat/cat/

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat