Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de juliol del 2013 | 20:28
La fotografia

Tot a punt per la XLV edició de la Universitat Catalana d'Estiu

Torna una nova edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), enguany del 16 al 23 d'agost a Prada de Conflent (Catalunya Nord).

Barcelona · Un dels espais més distingits de complicitat i de trobada entre tots aquells que comparteixen un mateix horitzó nacional, la Universitat Catalana d'Estiu, ha arribat aquest 2013 a la seva 45 edició.

La novetat d'aquesta nova edició de l'UCE rau en la figura de Salvador Espriu, del qual se'n farà un record a càrrec de Carles Miralles i Agustí Pons.

L'excepcional situació dels Països Catalans centrarà també l'atenció a Prada, i no passaran desaparcebudes les agressions lingüístiques de l'Estat, la viabilitat de l'estat català i l'exercici de l'autodeterminació a Catalunya. Aquests i altres temes d'actualitat social i política configuraran els eixos vertebradors durant tota la durada d'aquesta trobada.

La cita, que enguany també es preveu nombrosa tot i la crisi, comptarà amb la col·laboració de la Fundació Josep Irla, l'Obra Cultural de l'Alguer i la Fundació Nous Horitzons.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat