Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de de setembre del 2015 | 07:41
La fotografia

Tret de sortida de GUANYAREM, la campanya de suport a l'esport català

Aquesta setmana s'ha presentat a l'INEFC de Barcelona Guanyarem, la campanya que recull suports de gent del món de l'esport català. Entre els més destacats Pep Guardiola, Xavi Hernàndez i Kilian Jornet entre molts d'altres.

Barcelona · La roda de premsa ha comptat amb la presència de Xavier Vinyals, president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Josep Ramon Vidal, representant de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i Joan Collet, president del RCD Espanyol.

 

En el primer dia, ja s'han fet públics 100 suports de gent del món de l'esport (podeu consultar-los tots a www.guanyarem.cat). Campions olímpics, campions del món, campions d'Europa... i molta gent de l'esport català, de més d'una quarantena de disciplines. Fins dijous, cada dia se n'aniran publicant més, amb l'objectiu de fer evident el suport que ha tingut la campanya en tots els àmbits del nostre esport: des de la base fins a l'elit. A més, cada dia podreu trobar el web un vídeo amb entrevistes. Entre les més destacades una a  Pep Guardiola.

 

A més, Guanyarem convida a tothom a involucrar-se en la campanya i donar-hi suport. Només cal fer-se una foto amb el polze aixecat, com la resta de suports de la campanya, i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #Guanyarem. D'aquesta manera, es pretén que un gest positiu es converteixi en transversal i vagi més enllà del món de l'esport.

 

Xavier Vinyals ha destacat que "es tracta d'una reivindicació històrica, amb més de 500 esportistes donant-hi suport". Tot i que ha remarcat que "és una campanya de l'esport, no política", ha lamentat que encara hi ha molts esportistes que no s'atreveixen a donar-hi suport per por a represàlies.

 

Gerard Esteva ha recordat tots els greuges que pateix l'esport català i ha assenyalat que "tots junts, units, hem de ser capaços de defensar l'esport català". En el mateix sentit, Josep Ramon Vidal ha insistit en la necessitat de tenir un model esportiu millor i ha assegurat que "és molt important que tots els nens facin una hora d'esport cada dia".

 

Josep Maria Bartomeu ha recordat que "el Barça treballa per l'esport català perquè el portem al nostre ADN", mentre Joan Collet s'ha mostrat orgullós de la història de l'Espanyol, que "sempre ha estat al costat de l'esport català i hem estat pioners en moltes modalitats".

 

Podeu entrar a www.guanyarem.cat per veure-hi tots els suports, les raons que han motivat la campanya i tot el material audiovisual.

 

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat