Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de d'octubre del 2013 | 17:50
La fotografia

Unes 2.000 persones encerclen el Palau de Pedralbes per l'estat propi

La iniciativa, organitzada per l'Assemblea (ANC), s'ha dut a terme durant la celebració del Fòrum de la Mediterrània, en el qual hi ha assistit Mariano Rajoy i que ha comptat amb presència internacional.

FOTO: Vilaweb.cat.

Barcelona · Unes 2.000 persones segons els organitzadors han evidenciat aquesta setmana la voluntat popular de crear un estat propi a Catalunya. Aquesta setmana, durant el Fòrum de la Mediterrània celebrat al Palau de Pedralbes, l'ANC ha convocat una concentració d'estelades als volts de l'edifici.

Sota el lema "Comitè de benvinguda amb estelades", l'entitat ha rebut representants estrangers, així com el president espanyol, amb un bany d'estelades a l'entrada del Palau. A l'acte, el president Mas ha declarat que a Catalunya "no hi ha problemes protocol·laris, sinó que hi ha imposicions protocol·làries que creen problemes" en referència a la polèmica pel veto de l'Estat a Mas per participar-hi a l'acte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat