Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de d'octubre del 2014 | 21:30
Notícia

30.050 euros per defensar el 9-N

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha estat multada per haver-se concentrat el passat 30 de setembre a favor de la consulta del 9N.

Barcelona · La Delegació del Govern Espanyol ha obert un expedient sancionador a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) per haver convocat una concentració a favor del 9N el passat 30 de setembre. D'aquesta manera l'ASM s'exposa ara a una sanció de més de 30.000 euros perquè, segons la denúncia de la Prefactura Superior de Policia, la concentració "no va ser comunicada a l'autoritat governativa".

Després de la suspensió de la Llei de consultes i el Decret de convocatòria per part del Tribunal Constitucional, l'ASM i Òmnium Cultural de les Illes van convocar el dia 30 de setembre una concentració en defensa del 9N davant de l'Ajuntament de Palma. A la crida s'hi van aplegar més de 200 persones, que van mostrar la seva solidaritat amb el procés sobiranista català amb crits d'"independència", senyeres i estelades a la plaça de Cort de Palma.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat