Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de maig del 2012 | 17:40
Notícia · Comunicació

Carles Duarte, guardonat per la premsa comarcal

L'Associació Catalana de Premsa Comarcal ha reconegut l'aportació de l'escriptor i lingüista pel seu "suport incondicional" a les publicacions

Carles Duarte, amb el guardó.

Barcelona · L'actual director de la Fundació Lluís Carulla i president de Fundacc ─la fundació responsable del Baròmetre─, Carles Duarte, ha estat guardonat aquesta setmana amb el premi de l'Associació de la Premsa Comarcal (ACPC).

L'Associació de la Premsa Comarcal ha volgut posar el primer pla la tasca de Duarte al sector de les publicacions locals del país, i ha fet èmfasi en l'aportació del lingüista, basada en donar un suport incondicional a les publicacions locals catalanes i en proposar el model mixt de publicació que contempli tant la via impresa com la digital.

Carles Duarte va ser secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya en l'últim govern presidit per Jordi Pujol (1999-2003). En l'actualitat, també presideix la comissió de cultura de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat