Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de maig del 2012 | 18:38
Notícia · Comunicació

'El Temps' abandona els quioscos i enceta nova etapa

La revista d'anàlisi social i política dels Països Catalans deixa temporalment els quioscos però continuarà editant-se i enviant-se per subscripció.

Barcelona · La revista d'anàlisi política i social, El Temps, ha anunciat la seva enretirada temporal dels quioscos del país.

Després de 28 anys i 1.456 números, la capçalera editada per Eliseu Climent ha decidit renunciar a arribar als punts de venda habituals com a mesura temporal, i de moment només es distribuirà via correu convencional als seus subscriptors.

Tal i com ha indicat Climent a una carta, aquesta decisió ha estat resultat de "la crisi en general i el model periodístic en particular". "Des d'El Temps obrim una nova etapa, en la qual s'inclou una ampliació de capital, que ara queda controlat al 100% per Edicions del País Valencià" ha anunciat Climent.

L'editor de la capçalera setmanal també ha informat que en aquesta nova etapa la revista comptarà amb nous accionistes i nova estructura empresarial.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat