Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de de juny del 2012 | 19:14
Notícia · Comunicació

Flaix FM: 20 anys d'èxit

L'emissora musical endegada per Carles Cuní i Miquel Calçada és la segona de música més escoltada, en el lideratge d'audiències a tot el país.

Barcelona · Una història d'èxit. Després de vint anys, així podria qualificar-se el projecte que van iniciar els periodistes Carles Cuní i Miquel Calçada l'1 de juny de 1992. Flaix FM, l'emissora de ràdio musical trencadora, adreçada als joves i amb una aposta clara per la llengua i el país h acelebrat enguany els seus 20 anys de vida.

L'emissora, que anys més tard del seu naixement es va ampliar amb Ràdio Flaixbac, va ser pionera en la normalització dels mitjans en el sector de la ràdio. La seva creació va obrir pas i va contribuir a la creació de l'espai català de comunicació, que va eixamplar-se amb posterioritat amb la irrupció de RAC1 i la desapareguda Ona Catalana. 

El balanç que se'n pot fer de la seva evolució en aquest període de temps és "altament positiu", segons confirmen els seus creadors, sobretot els últims anys en els quals Flaix FM ha adquirit més oients. Segons les dades de l'últim Baròmetre, Flaix FM i Flaixbac sumen més de 700.000 oients: Flaix és, amb 423.000 oients, la segona ràdio musical del país i en el seu gènere, el dance, la primera.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat