Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de de gener del 2016 | 12:04
Notícia · Comunicació

Jaume Clotet nou director general de Comunicació del Govern

Dins la nova estructura de comunicació i difusió del departament de Presidència el govern ha  nomenat com a director general de Comunicació el periodista Jaume Clotet i Planas que des del febrer de l'any passat estava al capdavant del Programa Internacional de Comunicació i Relacions Públiques Eugeni Xammar, adscrit a Presidència.

Anteriorment Clotet havia estat cap de política al diari Avui (2011), subdirector de l'Agència Catalana de Notícies (2008-2010), cap de premsa del Departament de Governació (2003-2008) i corresponsal al País Basc (2001-2003).

La Direcció General de Comunicació és una de les dues que pengen de la nova Secretaria de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació. També aquest dimarts es confirmava el nomenament com a secretari de Miquel Martín i Gamisans.


Per altra banda, dins la nova Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana encapçalada des de fa una setmana per Jordi Vilajoana i Rovira, el Govern va nomenar Ignasi Genovès i Avellana com a director general de Difusió. Genovès era des de 2011 el responsable de la Direcció General de Difusió i Atenció Ciutadana ara transformada en Secretaria, i de la qual en depenen dues direccions generals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat