Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de gener del 2013 | 18:25
Notícia · Comunicació

L'Anuari Media.cat es finança per micromecenatge

L'anuari Mèdia de l'Observatori Crític de la Comunicació, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC, sortirà enguany el proper mes de maig i versarà sobre els silencis mediàtics dels mitjans de comunicació.

Barcelona · Per a fer possible la continuitat de l'anuari de Mèdia.cat (l'observatori crític dels mitjans) l'entitat s'ha sumat al micromecenatge. A partir d'aquest nou sistema basat en les aportacions econòmiques, Mèdia.cat ha informat que publicarà un informe d'investigació sobre temes silenciats pels grans mitjans de comunicació durant el passat any 2012, titulat Anuari Mèdia.cat: Els silencis mediàtics del 2012.

Mèdia.cat, ens expert en posar a ulls de tothom les pressions en els mitjans de comunicació, la censura, la precarietat del sector i la lluita per la independència i la crítica en els mitjans, ha aconseguit en només 24 hores més de 3.500€ a partir de les aportacions que permet el nou sistema de finançament que ha adoptat. La xifra equival al 50% del pressupost total del projecte, que assoleix els 7000€.

El Grup Barnils té encara 39 dies per recaptar la totalitat d'aquesta xifra a partir de petites aportacions a Verkami. La iniciativa ha rebut fins al moment el suport de més de 150 persones. Si voleu podeu col·laborar amb el projecte a través del web oficial de l'Anuari Mèdia.cat: Els silencis mediàtics del 2012.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat