Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de de febrer del 2016 | 12:17
Notícia · Comunicació

Polònia ja porta deu anys en antena

El 16 de febrer de 2006 es va emetre per primera vegada el programa de TV3 Polònia. Aquest programa de sàtira política dirigit per Toni Soler ha aconseguit convertir-se al llarg d'aquesta passada dècada en tot un referent  al que a més l'hi han acompanyat les xifres d'audiència. Tant és així que la política catalana no es pot entendre avui dia sense el fenomen

del Polònia. La seva influència va més enllà d'un simple programa de televisió.

Així, tot i els anys transcorreguts des de la seva estrena el programa continua essent  líder indiscutible de la seva franja horària, sempre se situa entre els programes més vistos del dia i és un dels espais millor valorats pels telespectadors (obté 8,5 punts de valoració qualitativa segons el panel GfK, per sobre dels 8,3 de mitjana de TV3).

En aquest decenni, el programa coproduït per TV3 i Minoria Absoluta acumula 228 hores d'emissió; 4.950 gags; 180 números musicals; 550 personatges, encarnats per 58 actors i actrius, i 136 cameos de personatges famosos.

 

El director de TV3, Eugeni Sallent,  ha volgut referir-se  a l'efemèride "Diu molt d'aquest país, de la seva societat, tenir cada setmana, des de fa 10 anys, un programa de sàtira política en prime time a la televisió pública. A més, es tracta d'un programa incisiu, descarat i fresc, que cada dijous lidera l'audiència, amb unes dades excepcionals per televisió i per internet. És un programa insòlit a l'estat espanyol, pel fet de ser-hi i perquè ho fa amb un èxit aclaparador que no decau temporada rere temporada. Un èxit del qual ens sentim orgullosos i l'hi desitgem per molts anys"..

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat