Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de maig del 2012 | 19:03
Notícia · Comunicació

Racó Català: 13 anys d'informació i debat vertebrant els Països Catalans

Difícilment es pot explicar la breu història dels mitjans digitals catalans sense fer referència a Racó Català. La web, pionera en oferir informació dels Països Catalans, ha complert 13 anys, i ho celebrarà el proper divendres 4 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.

Barcelona · Informació, allotjament de franc de diverses entitats catalanes i, sobretot, un dels fòrums més actius en llengua catalana -en què s'opina de tot, des de política fins a sexe, passant per sèries de televisió- han convertit Racó Català en un dels referents informatius i de debat dels Països Catalans a la xarxa.

La web, situada ja en el podi dels mitjans digitals en llengua catalana pel que fa a visites, ha anunciat aquesta setmana que commemorarà l'efemèride amb una festa el proper divendres 4 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius de la Vila de Gràcia.

Els assistents gaudiràn de l'espectacle "L'ombra queixalada" amb el poeta Roc Casagran i la pianista Clara Ferrer, i un concert amb els grups La Carxofa i la Ceba i Les Absentes. Llarga vida, doncs, a Racó Català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat