Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de desembre del 2015 | 12:05
Notícia · Comunicació

Som el principal garant que no hi haurà pressions polítiques a IB3

El nou director general d'IB3, Andreu Manresa, assegura que serà "garant que no hi haurà pressions polítiques a la radiotelevisió pública de les Balears" i afirma que "No acceptaré rebre'n, ni que cap persona de la casa en rebi. I no, no m'he vingut a jubilar a IB3, ni tampoc a culminar una carrera".

Així, en una entrevista pel diari Ara Manresa ha dit que  un mitjà de comunicació autonòmic hauria de "ser la finestra des de la qual mirar el món i el mirall en el que ens hem de reconèixer. Un mitjà que reflecteixi una societat plural, que parli la llengua catalana amb naturalitat, sense ortopèdies, independent dels jocs de poder i de les pressions polítiques i econòmiques, i compromès amb la veracitat, el respecte als drets dels ciutadans, atent al pols de les perifèries i dels que no tenen veu".

Manresa vol que "ens escoltin i ens estimin, que ningú se senti ni embafat ni avorrit d'IB3. I, com tota radiotelevisió pública, no pot ser el No-Do dels polítics, ni una cadena de rostoll populista".

Pel que fa a si hi ha d'haer un espai comú de comunicació en català Manresa es mostra contundent "Que hi ha de ser és una obvietat. Som més d'11 milions de catalanoparlants, som veïns, propers, i compartim una cultura comuna. Aprofitar aquest espai de comunicació comú és el primer pas per ser globals, universals. Hem de col·laborar, compartir, coproduir, des dels doblatges de les pel·lícules fins a programes concrets".

I finalment respecte a la possibilitat que  IB3 es vegi a Catalunya tal i com ara es  poden tormar a veure alguns canals catalans a les Illes "ha  ha sigut una decisió de l'actual Govern Balear. I IB3 ho ha fet possible cedint una part de la seva banda. Hi hem estat d'acord i ho hem facilitat. Esperem que es respecti la reciprocitat i que IB3 es pugui veure a Catalunya. Hem fet el primer contacte".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat