Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de desembre del 2011 | 17:55
Notícia · Comunicació

Tretzevents tanca després de 60 anys

Publicacions l'Abadia de Montserrat ha anunciat aquesta setmana que s'ha vist obligada a tancar la redacció de la revista infantil a causa de la crisi econòmica.

Barcelona · La revista Tretzevents, que aquest any ha complert els 60 anys de vida, és un altre dels exemples al món de la premsa i les publicacions de paper que no sobreviuen a l'actual context de crisi. L'editora de la publicació infantil, Publicacions l'Abadia de Montserrat, ha anunciat aquesta setmana que deixarà de publicar Tretzevents per la crisi econòmica i la "falta de suport rebut" per part de les institucions.

La revista va néixer l'any 1951 amb el nom de L'infantil i va ser adquirida per l'Abadia el 1968. Tretzevents, nom adoptat el 1973, actualment publicava mensualment còmics i contes, molts d'ells traduïts d'altres revistes europees. El 1987 va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva difusió de la llengua catalana. La resta de publicacions de l'Abadia de Montserrat continuaran publicant-se.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat