Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de juliol del 2011 | 18:20
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Maragall i Segarra, els homenatjats en la 43a edició de la Universitat Catalana d'Estiu

L'espai de complicitat i trobada dels sectors nacionals i catalanistes de referència del país, la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), prepara enguany la seva 43a edició amb dos històrics del catalanisme com a grans homenatjats: Joan Maragall i Josep Maria de Segarra.

Barcelona · Enguany es compleixen 100 anys de la mort del Maragall i 50 de la deasparició de Segarra. Per aquest motiu, els principals eixos que vertebraran els continguts de la 43a edició de la UCE versaran sobre la influència, la importància i la rellevància d'ambdues figures.

El rector de la UCE, Jordi Sales, ha explicat que tot i que la crisi també ha afeblit el pressupost en un 5%, es mantindrà "intacte" el rigor científic d'aquesta edició de l'UCE: "Les retallades afecten sobretot als grups musicals que hi participaran".

Amb el lema 'Vida, poble i llengua' com a vertadera declaració de principis, la històrica trobada a Prada de Conflent es durà a terme, enguany, del 16 al 24 d'agost. A la universitat hi assistiran consellers com Boi Ruiz o Irene Rigau, i expresidents com Jordi Pujol i Pasqual Maragall, que repetiran per segon any consecutiu. Una de les taules rodones abordarà la crisi de la democràcia i dels sistemes electorals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat