Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 29 de d'abril del 2010 | 15:41
Notícia · Cultura

Montblanc torna a acollir l'Acampada Jove en la 15a edició d'enguany

Barcelona · Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i l'Ajuntament de Montblanc han acordat de nou celebrar l'Acampada Jove a la capital de la Conca

de Barberà: Montblanc. Del 15 al 17 de juliol d'aquest 2010 es durà a terme la 15a edició d'aquest festival musical, en el qual ja s'ha confirmat l'assistència de tots els grups que hi participaran.


La bona localització del municipi i l'èxit de convocatòria de l'Acampada Jove 2009 sembla haver fet el seu efecte, tal com han corroborat l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el regidor de joventut del consistori, Jordi Albalat, que han assegurat buscar la consolidació de l'Acampada Jove a la vila "per aprofitar-ne encara més les potencialitats".

Per la seva banda, el portaveu de les JERC, Gerard Coca, ha declarat que les quinze edicions d'aquest festival corroboren "la fortalesa" del projecte, un festival que va néixer l'any 1996 de la mà de les JERC i que enguany compta amb més projecció que cap altre a Catalunya.

L'Acampada Jove 2010 acollirà les actuacions de Terratombats, Strombers, Muyayo Rif, La Pegatina, Kayo Malayo, Miquel del Roig, Ojos de Brujo, Pepet i Maria, Los Delinqüentes, Che Sudaka, Orxata Sound System, Els Pets, Skatalà, Dr. Calypso, Banda Bassoti, Oprimits i la Festa Flaixbac com a cloenda.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat