Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 1 de de febrer del 2016 | 00:00
Notícia · Cultura

Homenatge nacional a Max Càhner

La Revista de Catalunya que va ajudar a  rellançar Max  Càhner fa uns anys ara, i de manera pòstuma, li ret homenatge amb un número especial  titulat: "Max Càhner: artífex de la recuperació cultural i creador d'estructures d'estat".

Participen d'aquest número especial  la majoria dels seus amics i col·laboradors que juntament amb ell van ajudar a construir des de la base les nostres  infraestructures culturals i nacionals. Entre ells destaquem: Pere Baltà, Lluís de Carreras, Eliseu Climent, Jordi Maluquer, Isidor Marí, Agustí Pons, Jordi Pujol, Josep Maria Sans, Miquel Sellarès i Vicenç Villatoro.

Aquest número, doncs, pot ser també una aportació valuosa en el moment present en el que també ens  toca construir  i reforçar les estructures d'estat. Max Càhner, de ben segur, hagués estat un bon arquitecte d'aquestes en el camp de la  llengua i la  cultura.

Com es pot comprovar per la pluralitat i diversitat de les personalitats que han col·laborat en l'elaboració d'aquest llibre Max Càhner va ser una persona integradora i fidel a una de les seves màximes de vida  "coincidència, complicitat i pluralitat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat