Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de març del 2013 | 19:10
Notícia · Cultura

La independència de Catalunya, a la gran pantalla

El cinema català acollirà el proper Onze de Setembre l'estrena de la primera pel·lícula que tracta sobre el procés sobiranista de Catalunya: Quan convé, seguem cadenes! La cinta, encara en fase de projecte, estarà dirigida per Antoni Verdaguer i comptarà amb cares conegures com Txe Arana, Quim Masferrer i Fermí Fernandes.

Font: ACN. · El director de cinema Antoni Verdaguer i els membres de l'Associació Cultural Independència 2014 s'han posat a treballar per a estrenar a la gran pantalla Quan convé, seguem cadenes! la propera Diada nacional de Catalunya.

El projecte es basa en fer una pel·lícula de ficció interpretada per actors sobre el procés d'independència a Catalunya. Quan convé seguem cadenes s'ha apujat al carro del micromecenatge per tirar endavant i ha creat un apartat d'aportacions econòmiques a través del qual s'hi pot col·laborar econòmicament.

Al tràiler del film s'hi poden veure actors molt coneguts com Toni Albà, Txe Arana, Jordi Martínez, Mercè Llorens, Quim Masferrer, Jaume Comas, Fermí Fernandes, Joan Massotkleiner, Ivana Miño, Francesc Orella o Miquel Sitjar. El guió l'estan escrivint el periodista Salvador Cot, el guionista i escriptor Manel Bonany i el mateix Verdaguer. Podeu accedir al web oficial del projecte clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat