Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de març del 2016 | 10:24
Notícia · Cultura

Presentació del llibre: "Gabriel Rufián, el polític imprevist"

El proper dilluns, 21 de març, a les 18h a la Casa del Llibre de Barcelona serà presentat el llibre "Gabriel Rufián, el polític imprevist" en el que el periodista Maiol Roger entrevista al diputat republicà. L'acte estarà presidit pel conseller  de Salut,  Antoni Comín.El llibre el publica Angle Editorial i vol donar resposta a les preguntes Qui és? I d'on ha sortit? el que ha estat, sense cap mena de dubte,

un dels protagonistes de la política catalana dels dos últims anys.En poc menys de dos anys la seva imatge ha esdevingut quotidiana, els seus tuits són cada cop més compartits, la seva calma a les tertúlies ha esdevingut viral i l'eficàcia d'algunes frases ressona entre els polítics. La seva contundència a favor de la independència ha trencat molts esquemes, pel fet d'expressar-se en castellà, i ha donat visibilitat a un col·lectiu independentista i castellanoparlant més nombrós del que voldrien reconèixer els contraris al procés.

En aquesta llarga conversa amb el periodista Maiol Roger, descobrim un Gabriel Rufián autèntic, sovint tallant i agut, sempre directe, plenament conscient dels seus orígens, del seu lloc en el món polític i de la trajectòria personal que l'ha portat a defensar la independència de Catalunya perquè estic convençut que aquest dia arribarà.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat