Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de juliol del 2015 | 08:18
Notícia · Economia

Neix el Cercle Mallorquí de Negocis

Es presenta aquest divendres a Inca i comptarà amb la participació del president del Cercle Català de Negocis,Albert Pont, i del nou  President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat.

Mallorca · L'empresariat mallorquí ja té un associació que el representa. El Cercle Mallorquí de Negocis (CMN) neix amb la vocació de "promoure l'economia productiva de Mallorca", segons les seves pròpies paraules. El CMN "actuarà com a catalitzador del teixit econòmic i empresarial illenc, aprofitant primordialment els avantatges competitius i estratègic de l'Euroregió de l'Arc Mediterrani (EURAM) per afavorir sinergies i reforçar el mercat illenc, aquí i en la seva internacionalització", diu la presentació de l'entitat.

La nova organització empresarial ja compta amb convenis de col·laboració amb l'Institut Ignasi Villalonga d'economia i empresa i també amb el Cercle Català de Negocis, entitat amb la qual s'han emmirallat per constituir-se. El Cercle Mallorquí de Negocis es presentarà en societat aquest divendres, 10 de juliol, en un acte a les set de la tarda al Centre Bit Raiguer d'Inca. L'acte comptarà amb la presentació del president del CMN, Bartomeu Rosselló i Boeres i la conferència 'Catalunya se'n va. Com repercutirà en l'economia de l'Euram, i en particular, a Mallorca?', a càrrec del president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont. La cloenda de l'acte la farà Miquel Ensenyat, el nou President del Consell de Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat