Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de de gener del 2017 | 14:31
Notícia · Economia

Relat:"Treballen fonamentalment en quatre eixos: competitivitat, innovació i emprenedoria, cohesió social i obertura al món"

El nou president de la fundació d'empresaris FemCat, Pau Relat,  afirma que són un "grup d'empresaris i directius que treballen per fer de Catalunya un dels països més avançats del món, i treballen fonamentalment en quatre eixos: competitivitat, innovació i

emprenedoria, cohesió social i obertura al món.Partint d'això, fem propostes i mirem d'influir". Així, en una entrevista a l'Ara explica que estan "registrats com a lobi en el registre de la Generalitat. Els membres de FemCat s'impliquen en activitats vinculades amb els quatre eixos que deia. No volem duplicitats, ni contraprogramar ningú, sinó contribuir a les iniciatives que encaixen amb el nostre ideari" i afegeix que "

Nosaltres no som patronal, ni competim amb cap d'elles, ni ho pretenem".

Relat afirma que un dels seus objectius és reforçar la vinculació entre empresa i societat ja que creu que"Empresa i societat fa temps que estan entrelligades" però que això "s'ha explicitat poc. Els empresaris ho hem explicat molt poc, i hi volem treballar. La majoria de companyies fan les coses bé, són socialment responsables, però no hem sabut explicar-nos i no hem trobat els interlocutors adequats" afirma .

Finalment i pel que fa al futur de les empreses catalanes opina que "Catalunya té un mix imbatible: una indústria de turisme i serveis molt potent, una indústria manufacturera absolutament internacionalitzada i estem fent bé tot el tema de noves tecnologies i start-ups. Per tant, tenim un potencial econòmic basat en tres motors, no tens tots els ous posats al mateix cistell. És una base molt sòlida" i que en tot cas el que caldria és  "Ser encara més oberts al món. Ajudar les pimes a sortir a fora. Tot i que l'economia catalana en això és puntera, aquest és el gran repte".

 

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat