Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de de gener del 2014 | 20:10
Notícia

El Col·lectiu Emma fa una crida a la implicació internacional en el procés

El Col·lectiu Emma ha reclamat aquesta setmana una major "implicació" internacional per "desfer el punt mort" actual a Catalunya si "la part espanyola no es vol moure i si se segueixen bloquejant, per raons tècniques, o simplement s'ignoren, totes les propostes".

Barcelona · El Col·lectiu Emma, especialitzat en la comunicació exterior de la realitat que viu Catalunya, ha reclamat aquesta setmana una major "implicació" als actors internacional per "desfer el punt mort" actual a Catalunya

El col·lectiu ha indicat que si "la part espanyola no es vol moure i si se segueixen bloquejant, per raons tècniques, o simplement s'ignoren, totes les propostes" en el procés català es passi a l'acció a nivell internacional.

L'organització ha assegurat que en aquests moments "només caldria una certa dosi de diplomàcia discreta" perquè els estats que tenen "influència evident sobre una Espanya econòmicament entrampada i políticament tocada, podrien fer-la servir per empènyer els seus polítics a fer una cosa sensata", i ha afegit que "potser també convindria un toc d'atenció més seriós, especialment per garantir que no hi hagi joc brut".

Podeu llegir la carta sencera clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat