Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 2 de de desembre del 2013 | 18:41
Notícia

El Punt AVUI aposta per l'opinió en el seu tercer aniversari

El Punt i el diari AVUI que van fusionar-se el passat juliol del 2011 engeguen ara una nova etapa en conjunt en la que pretenen enfilar les vendes amb una potent secció d'anàlisi, interpretació i opinió. Carme Forcadell, Muriel Casals i Marina Llansana, entre d'altres, són els nous fitxatges de la capçalera.

Barcelona · El Punt AVUI, capçalera de referència del periodisme escrit a Catalunya, ha emprès aquesta setmana un projecte ja dissenyat en la fusió de les dues capçaleres originàries, El Punt i l'AVUI, ara fa 3 anys.

La creació d'una potent secció d'opinió, farcida d'anàlisis d'actualitat i protagonitzada pels principals referents de la societat i la política catalanes, és la vella aposta que El Punt AVUI s'ha proposat fer realitat aquesta setmana.

El canvi suposa el naixement d'una nova etapa per al rotatiu, segons Toni Brosa, cap d'Opinió at Diari El Punt Avui, qui ha confirmat que la nova secció del diari comptarà amb la participació regular de Carme Forcadell, Muriel Casals, Quim Torra, Miriam Díez, Julià de Jòdar, Anna Figuera i Natàlia Molero, entre d'altres.

El Punt AVUI comptarà també amb noves seccions, nous espais d'interacció amb els lectors i amb un apartat dedicat a les xarxes socials. Els canvis en el rumb del diari vénen acompanyats per un canvi en la versió digital d'El Punt AVUI, que des de fa poques setmanes és parcialment gratuït i compta amb només 10 articles de franc al mes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat