Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de maig del 2013 | 18:56
Notícia

Els VIII Premis Ernest Udina guardonen David Gardner i el Col·lectiu Emma

L'associació de Periodistes Europeus de Catalunya ha concedit el VIII Premis Ernest Udina a la trajectòria europeïsta a David Gardner, editor internacional del Financial Times, qui ha assegurat que "ningú no pot prohibir" la consulta per la independència de Catalunya.

Barcelona · En el transcurs de l'entrega dels premis de l'associació de Periodistes Europeus de Catalunya, també s'ha guardonat el Col·lectiu Emma, una entitat que ha aportat a l'entrega de premis una diversa i nombrosa representació dels seus col·laboradors presents a diferents països. 

En representació del Col·lectiu, Salvador Garcia-Ruiz ha agraït la distinció i, amb contundència, ha deixat clar que el projecte i objectiu del Col·leciu Emma és explicar i defensar la independència de Catalunya al món. Seguidament ha pres la paraula Roger Albinyana, secretari d'Exteriors de la Generalitat de Catalunya, qui ha fet un discurs bilingüe en català i anglès per als presents a l'acte.

Albinyana ha glossat la personalitat del periodista guardonat, David Gardner, i n'ha destacat els seus brillants i ben informats articles sobre la realitat catalana. Albinyana ha qualificat Gardner com un dels periodistes més rellevants de l'actualitat i un dels màxims experts mundials en política de l'Orient Mitjà i de la Mediterrània.

Entre els assistents hi destacaven l'expresident Jordi Pujol i el màxim responsable de la Generalitat del grup Eugeni Xammar, Martí Estruch.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat