Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de de juliol del 2007 | 18:47
Notícia · General

Aquest mes d?agost, tribuna.cat continua dia a dia


L’Associació Tribuna Catalana, a diferència d’anys passats, que interrompia l’edició de tribuna.cat, aquest mes d’agost continua dia a dia. Potser amb menys notícies, però corresponent a la gran audiència fidel, sent conscients que avui per avui som el diari digital líder en la reflexió nacional, compromès amb tots i cada un dels sectors plurals del sobiranisme i l’independentisme de tota la nostra nació, els Països Catalans, junt amb Tribuna Mallorca.
Les nostres publicacions es fan amb total independència, sense que cap partit polític ens mediatitzi. La societat civil compromesa nacionalment és l’únic a què ens sentim units, com hem dit sempre. Esperem que l’esforç de tribuna.cat aquest mes d’agost sigui del vostre interès, i us informem que al setembre tornarem amb tot el potencial de notícies, cròniques, opinió i entrevistes. Aleshores comptarem, a més, amb una nova etapa de Tribuna Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat