Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de de setembre del 2015 | 08:52
Notícia

Històrics del PSUC i ICV votaran Sí!

Una gran preocupació s'està estenent entre els sectors d'ICV i EUiA de la candidatura Catalunya Si que es Pot. Als relatius fracassos d'assistència als mítings de Lluís Rabell i Pablo Iglesias se suma ara la presentació d'un manifest pel Sí que ja han signat més de cent intel·lectuals i històrics del PSUC i Iniciativa.

Barcelona · Entre els que destaquen l'historiador, Borja de Riquer; l'arquitecte, Oriol Bohigas; l'editor, Xavier Folch; el pintor,Pere-Jaume i l'historiadora i companya de Vázquez Montalbán, Anna Sallés.

Tot sembla indicar que aquesta crisi pot tenir continuïtat en els propers dies ja que s'estan donant moviment s interns a ICV que es mostren disconformes amb el discurs de Catalunya Si que es Pot que ha deixat de banda la política nacional i ha caigut de ple a l'estratègia de Podem.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat