Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de març del 2016 | 12:14
Notícia · Illes Balears

Bel Busquets liderarà el PSM-Entesa

Bel Busquets ha estat escollida amb el 98% dels vots com a nova secretaria del PSM en el transcurs del 23è congrés de la formació nacionalista. Busquets serà la primera dona en dirigir aquesta formació de quarant anys d'història i prendrà el relleu a Biel Barceló que l'havia encapçalat en els últims deu anys. La diputada Joana Aina Campomar serà la secretària d'organització.

Busquets ha reconegut en el discurs de presa de possessió: 'Ni en el més desbaratat dels somnis hauria pogut imaginar que avui seria aquí, assumint el repte de dur endavant un partit com el PSM-Entesa, que ha representat tant per a aquesta terra i també per a la meva vida.' I ha afegit : 'Perquè som dones, som aquí! Perquè som dones assumim la responsabilitat, el compromís i la feina. i "'Volem construir un país just, equitatiu, pròsper i lliure".

La nova direcció compte amb el suport del president sortint que ha afirmat "Ell vaixell està en bones mans".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat