Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de de juny del 2011 | 18:48
Notícia · Internacional

La indignació dels catalans, també a l'estranger

La Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC) ha fet una crida a totes les entitats catalanes a l'estranger a rebel·lar-se contra el tracte "injustificable" del govern d'Artur Mas.

Barcelona · Un descens del 41,43% del pressupost en un any. Aquest és el principal motiu d'indignació de la FIEC, la qual ha patit en primera persona la tònica general de retallades pressupostàries que està aplicant Artur Mas a tots els àmbits de govern. La federació ha denunciat aquesta setmana que les comunitats a l'exterior patiran una reducció dels pressupostos "desproporcionada i injustificada" que pot fer perillar la seva supervivència.

La FIEC ha qualificat de "catàstrofe" per a la majoria d'entitats catalanes aquestes mesures restrictives que s'han aplicat  al Departament d'Exteriors de la Generalitat i ha volgut fer una crida al màxim d'entitats possibles per a fer sentir les seves protestes de manera comuna.

"El creixement de la comunitat catalana a l'estranger no es correspon amb la disminució de pressupost prevista pel govern de la Generalitat. Des del Govern creuen que els catalans de l'exterior no sabrem defensar-nos ni expressar la nostra protesta. A tots ens correspon demostrar que som ciutadans conscients i capaços de distingir el necessari del desproporcionat" ha sentenciat la FIEC en un comunicat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat