Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de setembre del 2016 | 10:21
Notícia · Llengua

Celebració del 20è aniversari del Correllengua

Els propers 24 i 25 de setembre es faran  unes jornades lúdiques i reivindicatives a la plaça de Catalunya de Barcelona per celebrar els 20 anys de recorregut del Correllengua. Dissabte 24 de setembre a partir de les 10 del matí podreu participar en els jocs lingüístics d'enginy, un concurs d'endevinalles que posarà a prova els coneixements dels participants. A més, hi haurà manualitats per als més menuts.

L'acte central de la celebració tindrà lloc l'endemà diumenge. A les 12 del migdia s'escenificarà l'arribada de la Flama de la Llengua des dels quatre extrems del territori sobre un mapa gegant dels Països Catalans. Aquesta activitat comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola Joan Pelegrí de Barcelona, que anualment col·laboren de forma activa en la celebració del Correllengua del barri de Sants i enguany han creat un trencaclosques tridimensional que commemora la 20a edició del moviment.

Tot seguit, el periodista i escriptor Vicenç Villatoro, autor del Manifest del Correllengua 2016, farà la lectura del text que acompanya el moviment arreu del país. Finalment, hi haurà una lectura de textos i contes de Montserrat Roig a càrrec del Col·lectiu d'Artistes de Sants.

La celebració del 20è aniversari del Correllengua s'emmarcarà dins la programació de "l'Associa't a la Festa!", un espai festiu, participatiu i obert a tothom que aplegarà diverses entitats de la ciutat i oferirà un ventall d'activitats per a tots els gustos.



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat