Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 6 de d'octubre del 2015 | 11:03
Notícia · Llengua

El Correllengua 2015 arriba a Cerdanyola del Vallès els dies 24 i 25 d'octubre

Barcelona · Montllor. Així doncs, el moviment se centra enguany en la difusió de l'obra, el compromís amb el país i la qualitat humana de l'artista alcoià.

Com a novetat important de la present edició, des de la CAL coordinem l'organització dels actes conjuntament amb Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. D'aquesta manera, moltes de les celebracions i actes del Correllengua s'emmarcaran dins la campanya "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" impulsada recentment per ambdós col·lectius, i se sumaran a la crida iniciada pel cantautor Feliu Ventura.

Esperem que aquesta sigui una de les edicions més festives, amb un ventall d'actes en record al compromís d'Ovidi Montllor amb el poble, la llengua i la cultura, i les llibertats nacionals. Així mateix, convidem tots els organitzadors locals a acompanyar el tradicional "llengua, cultura i llibertat" amb el lema de la Festa Ovidi "O juguem tots o estripem la baralla".

Des de fa 19 anys, el Correllengua treballa per a la difusió de l'ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana des d'una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment, especialment al Principat i a la Catalunya Nord.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat