Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de d'abril del 2016 | 12:58
Notícia · Llengua

La Plataforma per la Llengua fa una crida a la participació per reclamar el català, llengua comuna

La Plataforma per la Llengua  celebrarà el proper 24 d'abril, a la Plaça Comercial del Born de Barcelona, un acte amb persones vingudes de tots els territoris de parla catalana per cridar als 4 vents que el català, amb les seves varietats dialectals, és la llengua comuna. Totes aquelles persones que hi vulguin participar s'han d'inscriure prèviament a: http://www.cridaho.cat

Així mateix, enaquest acte de caràcter lúdic, l'entitat vol posar en valor la riquesa de la llenguadonant un pes específic a les diferents varietats dialectals que es poden parlaren el conjunt del territori. El pròxim 24 d'abril al matí, es preveu aplegar 500persones a la Plaça Comercial del Born de Barcelona per formar una granRosa dels Vents que girarà per fer sentir la veu de cadascun dels territoris en laseva pròpia varietat dialectal.Nord-occidental, central, septentrional, valencià, mallorquí, menorquí,eivissenc-formenterenc i alguerès són les varietats dialectals que podràs triaren el moment de la inscripció.

Alguns dels meteoròlegs del nostre país, com Alfred Rodríguez Pico, MíriamSantamaria, Mònica Usart i Miquel Bernis, a més del toc humorístic de l'actor iguionista Xavier Bertran, Lo Cartanyà, formen part de l'espot "Crida-ho als 4vents. El català, llengua comuna" on la meteorologia és el recurs per demanarla participació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat