Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de de maig del 2016 | 13:23
Notícia · Llengua

Volem jugar al FIFA '17 en català

La Plataforma per la Llengua denuncia que la presència dels videojocs en català al mercat és gairebé nul·la, tant per a ordinador com per a videoconsola. Així, només un 9% dels videojocs estan en llengua catalana, contra el 93% disponibles en castellà i el 100%, en anglès. En aquest context  és necessària la pressió de tothom per reclamar als fabricants de videojocs que incorporin el català als seus productes.

Per això  fan la següent petició:

Ho demanem per a tots els videojocs, però en el cas concret del FIFA, el videojoc de futbol més popular, i un dels més venuts any rere any, pensem que és imprescindible demanar que s'hi incorpori l'opció de configurar el joc en català, tant pel que fa a la interfície, com als comentaris i retransmissions que es fan dels partits. Fa 40 anys vàrem aconseguir la retransmissió per ràdio en català, n'hem trigat 32 per viure els partits en català a través de la televisió: ara ha arribat l'hora de viure en català els videojocs.

T'imagines poder jugar al FIFA '17 sentint la retransmissió de Joan Maria Pou, de Joaquim Maria Puyal o de Bernat Soler? Ajuda'ns a aconseguir-ho!

Tenim dret a divertir-nos amb videojocs en català!

Signa la petició a http://canvia.cat/peticio-fifa/

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat