Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 31 de de juliol del 2013 | 15:17
Notícia

Nota: edició especial d'agost

L'associació Tribuna Catalana, editora de Tribuna.cat, suspèn la seva edició diària durant el mes d'agost per vacances de tot l'equip que, de manera desinteressada, fa possible el diari digital. Per tal d'estimular la lectura i l'anàlisi política durant el mes d'agost, des de Tribuna.cat us hem preparat el número especial d'agost que teniu en pantalla.

A més, també podeu accedir a tota la nostra informació emmagatzemada a la base de dades del web.  

La portada d'aquest número especial està encapçalada per les cròniques Estuctures i estratègia d'Estat I, II, III i IV. Totes quatre són anàlisis i fulls de ruta per a la transició nacional i el procés sobiranista catalans. A continuació, diversos col·laboradors del diari, habituals i de reconegut prestigi, fan la seva aportació d'opinió: Ernest Benach, Jordi Porta, Yvonne Giley, Fèlix Martí, Damià Pons, etc...

A més de les darreres cròniques i notícies, a Tribuna.cat reproduïm més d'una desena de cròniques i notícies que han tingut la màxima audiència en les darreres setmanes. Amb tot, us recomanem els vídeos de TribunaTV que hem encapçalat amb el nou espot de la Via Catalana programada pel proper Onze de Setembre, així com amb el vídeo de la sèrie AmbIndependència de Mònica Terribas, per la seva actualitat en responsabilitzar-se, la periodista, d'encapçalar el programa El Matí de Catalunya Ràdio a partir del setembre.

Tribuna.cat torna el proper 2 de setembre amb ganes i il·lusió i en un moment apassionant de la nostra nació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat