Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 8 de de març del 2016 | 12:22
Notícia · Política catalana

Nou fracàs de Quico Homs

Sols un centenar de persones van respondre a la intensa campanya que des de CDC i mitjançant Twitter van esperonar a assistir a la declaració de Quico Homs davant el TSJC. 38 personalitats del Govern i la societat civil i entre 60 i 70 simpatitzants de CDC i Òmnium l'acompanyaren fins a la porta.

El fet que els últims actes que ha protagonitzat Quico Homs hagin estat un fracàs d'assistència comença a preocupar a CDC, que ja estava molt escalivada pels resultats de les passades eleccions generals al Congrés dels Diputats, i pel que anomenen la "parida" de Democràcia i Llibertat. I més encara, de la nefasta campanya electoral que es va portar  a terme.

CDC, que està en ple debat intern per la refundació, no es pot permetre nous fracassos, i davant d'unes possibles noves eleccions estatals hi ha molta preocupació per quin format optarà CDC, doncs hi ha una forta oposició a repetir el candidat i el nom de Democràcia i Llibertat.

Molts dirigents convergents creuen que caldria posar una persona amb més carisma i credibilitat al capdavant de la candidatura, que sense embuts, hauria de ser de Convergència, i ensenyar aquestes sigles. El debat, amb discreció, està obert.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat