Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de de febrer del 2017 | 10:55
Notícia · Política catalana

Pascal:"Nosaltres parlem de democràcia; el Govern del PP de tribunals i precintar escoles"

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha valorat positivament la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum, celebrada avui al Parlament, i el manifest proposat i ha subratllat que "la transversalitat és un aspecte clau". Pascal ha contraposat la reunió del Parlament amb les notícies que arriben des del Govern espanyol i

amb el judici contra el president Mas i les exconselleres Rigau i Ortega: "Nosaltres parlem de democràcia; el Govern del PP de tribunals i precintar escoles". "Aquesta és la diferència, aquí parlem de diàleg i mà estesa i a allà només parlen de tribunals", ha reblat.

 

En declaracions als periodistes, Pascal ha afirmat que aquestes notícies "demostren que l'operació diàleg és un gran titular, una operació de màrqueting, però sense una voluntat franca al darrere". La coordinadora general considera que aquesta possibilitat apuntada pels mitjans "és un fet gravíssim" i que "si es produeix en aquests termes el Govern espanyol haurà d'explicar-se també internacionalment".

 

Justament l'apartat internacional és un dels punts destacats dels compromisos assolits a la reunió del Pacte Nacional. Pascal ha assenyalat que "en la internacionalització del procés i del referèndum, les formacions polítiques com el Partit Demòcrata podem jugar un gran paper perquè molts actors se sumin a aquesta demanda democràtica".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat