Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de novembre del 2016 | 12:17
Notícia · Política catalana

Rovira:"Les dones hem d'estar representades en condicions d'igualtat a les institucions"

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha recordat aquest dissabte a Vic que les dones representen el 52% de la població i ha reivindicat, per aquest motiu, que 'hem d'estar representades en condicions d'igualtat a les institucions públiques'.

Unes 200 dones han participat aquest matí a l'Assemblea Nacional de Dones d'Esquerra, al Sucre de Vic. Segons Rovira, 'en el moment fundacional de la futura República catatana les dones hi hem de reivindicar al nostre paper, tant l'exercit fins ara com el que hem de tenir en el futur, que s'ha de fer molt més visible', ha dit. En aquest sentit, la secretària general d'ERC ha assegurat que el partit vol liderar l'aposta per la paritat, i que dins mateix d'Esquerra això sigui una realitat en pocs anys.

L'assemblea d'aquest cap de setmana, on han participat dones d'Esquerra d'arreu del territori, ha servit per fer començar a fer caminar el Pla d'Igualtat que defineix els reptes per al futur. I que s'inscriu, de fet, en el procés de construcció de la República catalana. Entre els reptes immediats, incrementar la militància femenina al partit, amb un creixement anual del 10%, l'organització de dues trobades anuals, incrementar la connexió amb l'entorn i les sectorials i fer-se més visibles als mitjans de comunicació.

A l'assemblea hi han participat càrrecs electes del partit des del món local i comarcal fins a diputades al Parlament i a Corts espanyoles, tant diputades com senadores. Las trobada ha inclòs una fotografia conjunta de totes les assistents per fer visible el seu pes també en l'àmbit institucional, i que això sigui reconegut en la futura República catalana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat