Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 2 de de febrer del 2016 | 09:52
Notícia · Política catalana

Sabrià: 'A Madrid el que volem parlar és com tirem endavant el procés català'

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, sobre la situació que bloqueja una investidura al Govern de l'estat ha assegurat que 'nosaltres no hem canviat res, no compartirem ni arribarem a cap acord amb qui no reconegui el dret a decidir dels catalans i la seva plena sobirania. El que volem parlar nosaltres, és com tirem endavant el procés català'.

Sabrià ha explicat que 'les ofertes de govern d'esquerres no tenen cap bon punt de partida si tenim en compte que hi ha qui, a més de dir que no vol seure a parlar amb nosaltres, emet declaracions que relacionen Esquerra Republicana amb la corrupció demostrant un gran desconeixement de qui som'. Sabrià s'ha referit a les declaracions del líder del PSOE al comitè federal que va parlar de 'la lucha contra la corrupción que afecta a los principales partidos que ahora mismo estan gobernando Cataluña'. Sabrià ha destacat que 'a part de desconeixement de la realitat d'Esquerra Republicana, Pedro Sánchez sembla haver oblidat els casos Pokemon, Púnica, Pretòria, ERE, etc lligats al seu partit.'

 

Sobre el PSOE, Sabrià, ha assegurat que 'ens trobem davant d'un partit que es vol dir progressista i no s'ha mogut ni un mil·límetre, un partit que viu ancorat en el passat, un partit que al juliol va fer moure el PSC del referèndum acordat, que ja no era ni tan sols l'opció majoritària a Catalunya, definitivament cap a un hipotètic referèndum constitucional. El PSOE no pot dir-se progressista i d'esquerres si no respecta el dret a l'autodeterminació'.

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat