Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de febrer del 2016 | 11:19
Notícia · Política catalana

Sabrià: 'Anirem a la trobada amb Sánchez a explicar el full de ruta'

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, s'ha referit a la voluntat expressada avui per Pedro Sánchez del PSOE, de convidar Esquerra Republicana a converses però que no té cap intenció d'entregar el document de propostes al grup parlamentari perquè, en la seva votació d'investidura, no n'espera cap suport.

Sabrià assegura que 'el temps ens va donant la raó. Sempre hem insistit que estem disposats a parlar amb tothom. Anirem a aquesta trobada a explicar el nsote full de ruta, disposats a parlar, però ja ens avisen que és una formalitat'.

Sabrià ha comentat alguns detalls del document que 'hem conegut a través de la premsa'. 'És un text que no avança un mil·límetre, no parla de Catalunya,  només parla de resoldre la qüestió catalana amb una reforma mínimament federal. Sabrià ha destacat que 'la voluntat d'Esquerra Republicana és assistir a la trobada, i com que des de l'altra banda no ens explicaran res, llavors ens explicarem nosaltres. No farem un pas enrere, hi anirem amb el full de ruta i el tornarem a explicar un cop més perquè sàpiguen quin és el camí, dialogar, no sobre el què fem, que ens ho van marcar les urnes, sinó com ho farem'.

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana ha destacat que 'el PSOE ja es quedava molt curt en les seves propostes electorals i ara pel que sembla amb aquest document i aquesta reforma 'mínimament federal', encara rebaixen més les seves expectatives, no anem endavant, anem cap endarrere'.


D'altra banda, Sabrià ha valorat molt positivament el gran èxit de convocatòria de la manifestació d'Amposta contra el Pla de conca de l'Ebre. 'Ens felicitem per l'èxit de la manifestació a Amposta. Vam veure, un cop més, com un pla pensat per dividir-nos com a poble, ens va mostrar un poble unit i combatiu, disposat a lluitar per la seva sobirania en tots els àmbits, també parlant dels recursos naturals'.

Sergi Sabrià ha recordat que no existeix cap informe favorable al PHN excepte l'encarregat en el seu moment pel propi Ministerio de Medio ambiente. Cap dels experts ni organismes internacionals, com la convenció Ramsar, han aprovat els plans del PP,  per la destrucció mediambiental que pot suposar,  i per l'arcaic plantejament de la gestió dels recursos hídrics contrari a les directives europees.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat