Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de de novembre del 2010 | 17:23
Notícia · Política

La CUP es desmarca i carrega contra les forces independentistes que es presenten al Parlament

Barcelona · La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha volgut sortir del pas de les informacions publicades per certs mitjans que implicaven part de la militància de la formació en una plataforma de suport a ERC. La CUP ha recordat de nou que la seva "fita electoral més immediata són les eleccions municipals de 2011" i no les del Parlament d'aquesta tardor, ja que la seva prioritat "consisteix en consolidar-nos com a organització d'abast nacional, amb implantació arreu dels Països Catalans".

En aquest sentit, la formació municipalista ha reiterat que "no dóna suport ni demanarà el vot per cap formació política en les properes eleccions al Parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya" ja que cap, al seu parer, defensa "un programa de construcció nacional i de transformació social per als Països Catalans".

D'altra banda, la CUP ha considerat que "les crides a la unitat electoral fetes per diferents sectors de l'independentisme així com les persones que les protagonitzat s'han significat per plantejaments d'ordre i exclusivament institucionals, que han arraconat els Països Catalans com a marc nacional de referència, i que han menyspreat i utilitzat les plataformes impulsores de les consultes per la independència de forma oportunista com a trampolí dels seus tripijocs electorals". Sobre Esquerra, la formació rupturista ha lamentat que hagi recorregut, al seu parer, "a maniobres confusionistes, tot utilitzant la CUP i l'esquerra independentista per tal de justificar uns anys de govern nefastos en els quals els retrocessos en els àmbits socials i nacionals han estat evidents amb el govern tripartit".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat