Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de novembre del 2008 | 16:44
Notícia · Política

Carod afronta el futur amb valentia

Barcelona · Tot i que en aquesta mateixa edició de Tribuna Catalana reproduïm l'excel·lent reportatge televisiu de Vilaweb TV, voldríem destacar que ahir a Gràcia va tornar a sortir el millor Carod. Carod es va desprendre per uns minuts de seu càrrec, vicepresident de la Generalitat, i va actuar com el militant republicà i independentista que ha aconseguit amb els seus companys -i molt a pesar dels seus enemics- dur l'esquerra nacional independentista fora de la marginalitat i cap a una opció política al govern de Catalunya.


Josep-Lluís Carod-Rovira, 22 anys després de l'article publicat al diari Avui on va cridar a refundar ERC, proposa ara "l'ERC del segle XXI". Planteja seriosament un partit nacional, obert, modern, tolerant i dialogant. No antiespanyol. També defensa una Esquerra democràtica no dogmàtica, així com amb una diversitat en la que puguin fer pinya tots els matisos interns, fent compatible el lideratge orgànic amb l'institucional.

Carod va demostrar, una vegada més, que és avui per avui l'ideòleg central d'ERC, la persona que treballa més amb idees de futur. El seu pas endavant, plantejant la nova identitat nacional, és un avenç ideològic que farà reflexionar molt el nostre món intel·lectual.

Carod va acabar la seva dissertació amb un acte de disciplina i seriositat cap al seu secretari general i el seu president, Ridao i Puigcercòs respectivament, demostrant una vegada més la seva voluntat d'unitat i de construir un partit pragmàtic i il·lusionador amb un horitzó realista.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat